Vuxentoys Magazine blogg

Vi på Vuxentoys Magazine finns här för att guida dig till ett bättre sexliv. Här får du smarta tips och massa inspiration.

Om Vuxentoys

Vuxentoys är en av Sveriges ledande sexbutik som funnits på nätet sedan 2009.
Vår verksamhet sträcker sig ända ut till Finland, Norge, Danmark och Sverige och är du bosatt i någon av dessa länder så kan vi rekommendera dig att ta en titt i vår sexshop.

Ni som handlat någon gång på nätet vet att man alltid ska jämföra företag… Vad är viktigast att jämföra? enligt en undersökning vi tagit del av så kollar de allra flesta internetanvändare efter omdömen.

10 starka anledningar att välja Vuxentoys istället för konkurrenter.

Vår butik är enkel att söka igenom till skillnad från många andra butiker där det finns flera undersidor som man skall leta sig igenom. Vill du ha en dildo så skall du finna den snabbt istället för att behöva leta och leta.

Visst har våra kollegor i branschen stort sortiment med de har inte lika välsorterade produkter som oss. Våra produkter är utvalda med omsorg och efter kvalitet. Vi tar inte hem varor direkt från Kina där vi inte har koll på kvalitén. Vi köper endast original produkter från välsorterade aktörer i Europa där vi kan garantera hållbarhet, ftalatfria produkter med kroppssäkra material och giftfria produkter.

Vi arbetar ständigt med våra priser för att hålla dem marknadsanpassade. Det dyker alltid upp företag som vill vara en ”outlet” och sälja sexleksaker billigt och tro att de kommer vinna marknad pga låga priser. Ja det gör dem under en kortare tid. Men i gengäld så tjänar dessa företag inga pengar och efter 1-2 år kommer de avveckla sitt företag. Vi tänker inte så utan vi är ett företag som finns här om 5 år och om 10 år och när du väl känner dig redo för att återkomma och shoppa, så finns vi här och erbjuder dig vår goda service igen. Vad får man av ett företag som finns på marknaden i 1-2 år?

Diskretion är prio 1. Vi har aldrig varit med om och kommer aldrig vara med om att en beställning blir pinsam för våra kunder. När du köper och hämtar ut ditt paket hos serviceombudet kommer det garanterat vara 100% diskret. Det är diskret redan när du handlar. Det kommer inte visa på ditt kontoutdrag några kopplingar till sexleksaker och paketet kommer aldrig ge sken av vad som finns i paketet. För många är det pinsamt att handla sexleksaker därför garanterar vi att det är tryggt och säkert att handla hos Vuxentoys.

Till skillnad från många andra webbutiken är vi en Svensk butik från grunden. Vi har vårt säte i Sverige och alla våra leveranser sker ifrån vårt lager i Sverige. Vi jobbar inte med drop shipping vilket betyder att varor skickas från leverantörerna utomlands direkt till dig. Risken med drop shipping är att paketet inte är diskret! Detta undviker du när du handlar hos Vuxentoys. Vi packar och sköter bokningen till 100%.

Vi måste skryta om vår kundtjänst! Vi har support nästa dygnet runt! Du kanske är van att inte får svar direkt när du ställer en fråga till en webbshop utan det kommer dagen efter eller efter några dagar, vi sitter med supporten nästa dygnet runt. Förvänta dig ett snabbt svar på mejlen om du skriver till oss. Vi är verkligen extremt noggranna med att välja rätt personal för kundtjänstavdelningen med hög kompetens.

Vi lagerhåller i stort sett allt hemma i Höllviken.

Vi erbjuder säkra och trygga betalningar via Klarna samt förskott och Swish.

Ibland dyker det upp trasiga produkter, men du kan vara helt lugn. Vi är lika glada för att lösa problem som att sälja.

Vårt mål är alltid att vara dig till lags och se dig som en nöjd kund

VUXENTOYS.SE

KINGCOCK-VUXENTOYS

%d bloggare gillar detta: