Vuxentoys Magazine blogg

Vi på Vuxentoys Magazine finns här för att guida dig till ett bättre sexliv. Här får du smarta tips och massa inspiration.

Bästa Sexleksaken

Letar du också efter den bästa sexleksaken? Då skall vi lista ett gäng sexleksaker som tagit sexvärlden med storm. Idag finns sexleksaker nästan i varje hem och det är inte längre pinsamt eller konstigt att äga en sexleksak.

Stort utbud av sexleksaker

Det finns tusen och åter tusen sexleksaker att välja mellan så vad skall man köpa? Vi tänkte hjälpa just dig på traven med att lista lite sexleksaker som säljer väldigt bra och som är testade och recenserade av våra samarbetspartners som driver sexbloggar i Sverige.


Satisfyer – Pro 2 Air Pulse Stimulator Next Generation

Kvinnornas favorit Satisfyern Pro 2 Air Pulse Stimulator Next Generation har chockat många kvinnor som har haft svårt att få orgasm. Denna lufttrycksvibrator jobbar med tryckluft och suger upp klitoris i hålet i vibratorn. Det kommer skapa en känsla som inte kan jämnföras med andra typer av sexleksaker dom en dildo eller rabbit. Du placerar enkelt Pro 2 Air Pulse Stimulator Next Generation direkt mot klitoris och så gör Satisfyer jobbet med hjälp av lufttryck. Det här är en produkt som sålts i mängder över hela världen just för att den är så bra. 

Satisfyer Pro 2 kommer med totalt 11 olika pulseringlägen så du kan njuta i den takt som du önskar.

Betyg: 5 av 5.

The Tower of Pleasure Huge Dildo

The Tower of Pleasure Huge Dildo är en lång smal dildo där du önskar mycket längd med inte för grov dildo. Robust sugpropp i botten som håller dildon på plats. Använd med ett vattenbaserat glidmedel för bästa känsla! Perfekt för vaginal och anal användning! ”En välformad dildo med stark sugpropp. Lång för djup penetration och smal för den verklighetstrogna känslan. Recenserat Marias sexblogg

Betyg: 5 av 5.

Inflatable dildo

Fyll mig, ja det finns det många kvinnor som gillar. Våra pumpbara dildos är väldigt populära för alla som vill känna en riktigt utfyllnadskänsla. De är enkla att använda och ger mycket stimulering. Uppblåsbara sexleksaker finns både för vaginal och anal användning.

Betyg: 5 av 5.

Lubido Super Slik glidmedel

Inte att glömma, ett riktigt bra glidmedel. Under många år har vår Super Slik Lubido varit ett populärt glidmedel. Detta vattenbaserade glidmedel passar med fördel alla sexleksaker på marknaden. Varför blanda? Super Slik ger ett långvarigt glid och kladdar inte. Praktisk flaska med pump vilket är väldigt hygieniskt. Prisvärt och stor mängd får du.

Betyg: 5 av 5.
%d bloggare gillar detta: