Fisting kommer från engelska ordet fist som betyder näve. Det beskriver en sexuell handling där handen förs in i slidan för att öka njutningen för kvinnan. Om man för in en fot så kallas det istället för footing. Fisting kan också ske i analen och då kallas det för analfisting.

Sexuell njutning

Många kvinnor men också män finner det njutbart med fisting men det kan också förekomma fisting när man vill dominera kvinnan. Det är viktigt att man gör rätt när man praktiserar fisting så att inte skador uppstår.

Hur du utför fisting

För att fisting ska vara njutbart så är det viktigt att kvinnan är sexuellt upphetsad och avslappnad. Det är givetvis också viktigt att kvinnan vill detta och tycker det är njutbart. Vaginal fisting utförs bäst efter massor av förspel och sexuell stimulering för att hjälpa slidväggarna att slappna av och göra slidan redo för penetrering.

Använd rikligt med glidmedel och gå sakta och försiktigt fram. Börja alltså inte direkt med fisting utan förspel. Börja med att föra in en eller två fingrar i slidan tillsammans med glidmedel och bygg upp till flera fingrar, tätt sammanfogade och formade som en kon. Det blir bekvämare och mer njutbart för kvinnan om du inte för in hela näven

Dubbelfisting

Dubbelfisting är när två händer förs in i slidan eller anus. Människor som gillar dubbelfisting njuter av känslan att deras anus eller slidan töjs, snarare än händer som rör sig upp och ner.

Säkrare fisting

Om du använder rikligt med glidmedel vid fisting så blir det inte bara enklare och bekvämare utan minskar också risken för vaginala eller anala blödningar. Använd ett bra glidmedel med bra glidegenskaper, som t ex ett silikonbaserat glid. Om du vill använda vattenbaserat glid så är det bättre att använda något som har en tjockare konsistens.

Den som ger fisting bör använda en latexhandske för att skydda sig mot sexuellt överförbara sjukdomar, som t ex hiv och hepatit. (Om du är latexallergiker så använd latexfria handskar).

LATEXHANDSKE FÖR FISTING
FISTING DILDO HAND
FISTING GLIDMEDEL