Har tanken någon gång slagit dig som tjej att ha sex med en annan tjej? Det är inte helt ovanligt att dessa tankar kan finnas och det är väl härligt att vi får tänka precis om vad vi vill. Men att genomföra det kanske inte alltid är så enkelt. Man kanske är singel eller bor tillsammans med en man.

Har du testat Fleshlight Vibro

Fleshlight förknippas oftast som en manlig sexleksak. De är supersköna att penetrera och materialet är högsta kvalitet! Utseendet kan inte bli mer äkta då de är avgjutna från riktigt vaginor, vi förstår alla killar som äger en Fleshlight!

Men hur är det då med en Fleshlight för tjejer? Fleshlight har faktiskt en vibrerande Fleshlight! Fleshlight Vibro är en otroligt realistisk lösvagina som både har utseendet och bästa materialet och det finaste är att den vibrerar mycket bra. Man skulle kunna jämföra en Fleshlight Vibro med en klitorisvibrator då den vibrerar hela vägen, så placerar du fleshlight vaginan mot din vagina så kommer du både få känslan av en realistisk vagina, utseendet och kraftiga vibrationer. Det mjuka hudliknande materialet från din Fleshlight kommer kännas helt fantastisk vid beröring. Ett annorlunda sätt att onanera men fantastiskt skönt om du funderat på Rubbing.

Vill du kolla hur produkten se ut så kolla gärna in den i vår sexbutik