Lösbröst finns i många olika modeller och storlekar och kan användas av både tjejer och killar. För tjejer är våra lösbröst/silikoninlägg perfekta om du vill få större bröst snabbt. Detta placeras i BH:n och kommer se väldigt äkta ut och kännas väldigt äkta.

Silikon Lösbröst för killar

Självklart har vi även lösbröst för killar. Det finna många män som älskar att klä sig i damunderkläder och då är våra lösbröst perfekta för att få den kvinnliga känslan och utseendet. Våra inlägg ovan funkar mycket bra att placera i BH:n och du kan välja bland flera storlekar från små nätta bröst till stora bröst.

Lösbröst utan BH

Vill du kunna använda lösbrösten utan BH då rekommenderar vi våra lösbröst med remmar. Dessa finns också i flera bröststorlekar men de kommer med en ”hållare” i hudliknande material eller transparent material som smälter bra ihop med din hud. Alltså behöver du inte en BH för att bära dessa lösbröst.

Lösbröst material

Materialet är silikon och våra lösbröst känns verkligen som äkta bröst, du kommer bli förvånad. Formen, känslan och utseendet lurar vem som helst. Tydligt synliga bröstvårtor ger den perfekta touchen. Och sätter man handen över brösten så känns varje del precis som ett vanligt bröst.

Så oavsett om du är en kvinna som vill öka storleken under klänningen eller en kille som gillar att använda damunderkläder så är våra lösbröst perfekta för just dig.

Vill du se vårt utbud i sexbutiken så klicka på knappen nedan så kommer du direkt till våra lösbröst!