Kort intervju med en av Sveriges mest populära sexbloggare Tomas på Sambomariassexblogg.

Nya sexbloggen

1. Hur kom det sig att du startade upp din sexblogg?
Min sambo Maria har sedan länge drivit olika sexbloggar och det var där iden föddes för mig att ha en egen sexblogg. Idag finner ni oss HÄR

2. Har det påverkat dig positivt eller negativt på något sätt?
Jag får säga positivt. Har träffat fantastiska människor genom åren.

3. Har du någon speciell favorit bland sexleksaks sajterna?
Har fått möjlighet att testa ett gäng med grejer viket varit riktigt kul och som varit bra så svårt att välja men om jag måste välja något som sticker ut så väljer jag som sexleksak min torso lösvagina som är perfekt när man har en stund för sig själv. Men nummer 1 då väljer jag Meer Sperma som jag använder väldigt ofta. Dessa tabletter ger mig en rejäl ökad sperma mängd vilket ger starkare utlösningar plus att tjejerna älskar när man sprutar en ordentlig sats sperma. Denna produkt har gett mig riktigt bra självförtroende och mycket bättre sex. När det gäller sajter så är det Vuxentoys.se vi fastnat för. De har det bästa utbudet, service är viktigt, känslan att handla, supporten och trovärdigheten. Alltid vänliga om man kontaktar dem. Vuxentoys är precis den typ av sexbutik man vill handla ifrån.

5. Var åker du helst på semester?
Älskar Italien, Spanien men nu är läget som det är. Inget resande.

6. Var vill du komma med din blogg i framtiden, har du några planer?
Jag har mycket på gång redan nu. Tyvärr är det restriktioner för oss sexbloggare. Många har fått sina sidor stängda vilket är mycket tråkigt. Men vi har en ny sida, en gratissida såklart men man behöver en kod för att se innehållet och den får man om man bara mailar till oss.

7. Sista frågan.. Vad hittar man på nya bloggen?

Nya bloggen finner man mig, Maria och Amanda. Vi bloggar om vårt sexliv. Lägger ut bilder och ger massa tips. Vill man se inläggen så skickar man bara ett mail till oss så får man koden gratis för att se inläggen. Man är 100% anonym.

Tomas favoriter ser ni här