3 killar testade världens mest populäraste sexleksak för män!

Vi frågade 3 killar hur de skulle beskriva deras känsla av att ha sex med en Fleshlight. Vi ställde samma frågor till alla och därefter har vi valt ut en del av svaren. De fick prova både den Vaginala och anala versionen samt Stamina.

Utseende

Utseendet är otroligt realistiskt. Den är ju en vaginaavgjutning så mer exakt än så här blir det väl inte.

Storlek

Storleken är perfekt. Själva behållaren ligger bra i handen och insatsen syns tydligt från ögat sätt när man onanerar. Det som slog mig mest var hur blygdläpparna verkligen rör på sig så naturligt när man för in penisen.

Materialet

Materialet är så mjukt och skönt. Det är helt otroligt att man kan göra något så likt känslan av en riktig vagina och anus.

Känslan

Känslan är magisk. Sättet hur fleshlight vaginan och den anala versionen beter sig när man har sex med den är helt makalöst bra. Det gäller alla tre. Stamina lever upp till sitt rykte. De är mycket trängre och tightare.

Ljudet

Ljudet av att penetrera en Fleshlight är riktigt nice. Men mycket glidmedel så smaskar det riktigt härligt som en riktigt våt vagina. (Alla testade med Lubido SuperSlik)

Rengöring

Mycket enklare än vad jag trodde. Man plockar bara ut insatsen och sköljer den i vatten. Väldigt smidigt. Fleshlightpuder är ett måste annars klibbar den ihop efter att den torkat. Låt den lufttorka tills den är riktigt torr och sen lägg undan.

Förvaring

Det är en sexleksak i min smak. Den är lätt att gömma undan och när locket är på så är det ingen som ser vad det är.

Hur gamla är ni som genomfört detta test med Fleshlight?

24 år

47 år

58 år

FLESHLIGHT KÖPER DU HOS VUXENTOYS.SE

BILLIGASTE FLESHLIGHT PÅ NÄTET

Vi tillhandahåller endast original Fleshlight så du kan vara säker på att din produkt

alltid är av bästa kvalitet.