Som väldigt sexintresserad älskar jag att följa några sexbloggare. Jag och min man blir väldigt inspirerade och njuter såklart av alla bilder som läggs ut. Jag uppskattar även att förslag och tips de gör med diverse sexleksaker för det får oss att vilja prova något nytt. Och vem vill inte öka stämningen i sängkammaren!

Favorit sexbloggen

Det finna många fantastiska sexbloggare, en del försvinner och en del består. Men en blogg som jag och min man följt i många år är Marias sexblogg och Sambo sexbloggen detta är deras nya version 2021 då tidigare stängts av. Man får ju inte tala öppet om sex 2021. Men de är fantastiska att följa och läsa om deras äventyr. Och tipsen man får är bra. Har du inte kollat in än så rekommenderar jag bloggen. Den är helt gratis att kolla på men du behöver en kod och den får du om du skriver till dem (den är gratis den med)

Fler borde läsa sexbloggar

Självklart är det trevligt att ta en liten ”egenstund” framför datorn och kolla på sexbloggar men som par kan de verkligen berika sexlivet. Testa något nytt och få massa nya härliga idéer. För är det något sexbloggarna är duktiga på så är det att recensera sexleksaker. När hade du tex sex med din partner utomhus senast… Han/hon hade kanske blivit helt paff och eld och lågor om du föreslagit det 🙂 Det finna många fantastiska sexbloggar i Sverige så det är bara att googla och hitta din favorit. Kanske kan ditt sexliv få en rejäl fart av att kolla 😉

Sexbloggare testar sexleksaker

Här i Magazinet kan du se några sexbloggare testa sexleksaker KLICKA HÄR