Man skulle kunna tro att det var en äkta vagina och så bra är våra lösvaginor! Hos Vuxentoys finner du många härliga lösvaginor som både ser och känns som den äkta kvinnan. Dessa populära sexleksaker passar dig som vill släppa greppet om din penis och som vill njuta extra mycket för så mycket bättre än detta blir det inte när vi snackar sexleksaker. Här får du allt: Vagina, bröst, anus och mun. Flera av våra torso lösvaginor kan du penetrera alla dessa hål. Då storleken på många av våra lösvaginor är i storlek som en vanlig människa kan du även sätta på dem dina favorit underkläder för att göra det ännu mer realistiskt.

Trosorna av eller på

Med en lösvagina kan du njuta av flera olika sexställningar. Är du inte så erfaren inom sex så kan en lösvagina vara väldigt bra att träna på. Och är du erfaren då är det bara att köra på.

Bästa pris på lösvagina

Jag vill man ha det bästa så kan de kosta lite men det är en god investering. Sköter du bara din lösvagina så kommer den hålla i många år och tänk så mycket sex du kan ha när du vill och hur du vill. Och som vi nämnt många gånger, använd ett vattenbaserat glidmedel. Hon blir väldigt trög utan men det visste du säkert redan. Och snåla inte, mycket glidmedel gör henne mycket skönare! Det är säkert att använda alla vattenbaserade glidmedel till våra lösvaginor men ett tjockare glidmedel kommer ge en mycket skönare känsla. Vår Lubido SuperSlik ger en superskön känsla!

Glidmedel som luktar våt fuktig vagina!

MAXA nöjet med vårt mysiga och unika doftande glidmedel som ger dig doften av en våt, saftiga fitta. Detta glidmedel är också av den tjockare typen och har även en lite värmande och unik funktion när den utsätts för friktion. Värt att testa! Funkar även utmärkt om du vill runka skönare.