Det går att läsa på många platser hur man utför den perfekta avsugningen men i detta inlägg vill jag lägga till en produkt som jag testat och som förhöjer njutningen ännu mer och gör själva avsugningen betydligt roligare.

Vissa tjejer kan ha svårt för att få penisen för djupt ner i halsen vilket kan ge kväljningar och en del klarar inte av smaken av sperman i munnen.

Vi testade lite olika produkter

Sensuva Throat Relaxing Spray

En spray som bedövar lätt och snabbt och som hjälper till att slappna av i halsmusklerna. Sprayen kan med fördel även användas om man har ont i halsen. Sprayen kändes helt naturligt med god smak och snabbverkande. Känslan av att ha en penis i munnen försvann inte men han kunde gå djupare. Kräkreflexen var liksom borta. Upphetsningskänslan var på topp för oss båda. En fantastisk välsmakande produkt för dig som vill utföra en exemplarisk avsugning!

Betyg: 5 av 5.

Blow Job Spray

En smakspray med mycket härlig mint som tog helt över och alla smaker från både penis och sperma försvann. Perfekt för dig som inte vill känna andra smaker som tex sperman. Den är inte bedövande som ovan men en väldigt trevlig produkt. Min partner upplevde att minten även gav honom en lite retande (positiv) effekt på hans ollon. Enkel att använda med mycket bra resultat. Funkar utmärkt även för heta kyssar!

Betyg: 5 av 5.

Två bra Lustprodukter

Två mycket trevliga lustprodukter för bättre sex. Enkla att använda, prisvärda och de räcker länge. Med små enkla medel kan man göra sexlivet så mycket trevligare.