Har du blivit inspirerad och presenterad av Fifty Shades filmerna hur man på ett sensuellt sätt binder fast sin partner för att sedan tillfredsställa honom eller henne sexuellt. När man säger Bondage eller BDSM så låter det ganska hårt för många men man skall veta att en sensuell BDSM kan vara helt fantastiskt. Det handlar inte om att slänga någon bakom lås och bom utan på ett sensuellt sätt inte ge sin partner samma rörelsefrihet. När partnern är ”fast” så kan den andra partnern utforska och stimulera varje del av dennas kropp.

Även om du kanske tycker det låter farlig så har många bondage sexleksaker säkerhets alternativ för att ta sig ut. Dock inte alla så det gäller att alltid vara överens med sin partner innan man börjar. Men det finns många som tänder på känslan att vara fast och visst är det upphetsande.

Bondage ger ert sexliv en ny och syndig dimension

Er intima stund kommer bli så mycket mer spännande både för dig och din partner. Man skulle kunna kalla det förspel för det är en upptriggande stund för er båda. Sexet kommer bli betydligt bättre. blir ännu mer spännande för både dig och din partner. Att ta in Bondage i sängkammaren har absolut blivit mycket mer populärt sedan Fifty Shades of Gray filmerna kom ut, även böckerna. Böckerna och filmerna har ökat intresset för både Bondagerep och handklovar vilket har blivit en stor del av sexlivet för många par.

Bondageset i sängen

Fängsla din partner i sängen! Med ett bondageset kan fästa hela din partners kropp till sängen, dörren eller något annat? Denna typ av bondageset gör det möjligt att binda fast din partners kropp, och därmed få full kontroll över honom eller hennes njutning. De är idealiska till paret som tänder på kittlande och kinky dominanslekar.

Har ni inte testat så ge den en chans. Kanske kommer detta ge er ett rejält uppsving i sexlivet!