Sverige är det 16:e landet i världen som gör flest besök på porrsajten Pornhub. Och lika mycket som du kollar på porr vet faktiskt porrsajterna om dig. Vi har sagt det förr men en porrfilm skall kollas på DVD. Först och främst för att det ger en annan känsla att stoppa in en DVD i apparaten men du kan också se den om och om igen, själv eller med din partner. Plus att det är ingen som sparar någon information om dig och att du kollar på porr.

Sortiment porrfilmer

Vuxentoys.se är en sexbutik med flera 1000-tals sexleksaker men vi försöker även ha ett bra utbud när det kommer till porrfilmer samt kunna ha låga priser på våra porrfilmer.

Porrfilmer – Sexleksaker

Vi tycker att alla skall kunna njuta till max när man onanerar eller har en sexstund med sin partner. Oavsett vilket så tycker vi att en kombination av sexleksaker och porrfilmer hör ihop. Det triggar igång många och tänder till de flesta förhållanden. Heller inget som sparas på någon dator eller i mobilen ifall du vill hålla det för dig själv. Kombinera din stund med en skön dildo eller för killar en realistisk lösfitta. Kolla, njut och ha det riktigt skönt!

Diskreta leveranser och betalningar

När du köper sexleksaker eller porrfilmer hos Vuxentoys.se levererar vi alltid diskret och på kontoutdraget står det endast TKH SweSales AB. Din hemlighet är vår hemlighet.