Vem älskar inte att bli stimulerad på brösten och får den där pirriga känslan i hela kroppen. Jag har genom åren testat klitorisgeler som ökar känsligheten i klitoris och det är fantastiskt kul och upphetsande men nu var det dags för brösten. jag fick hem System JOs produkter, en gel som var lätt att applicera direkt på bröstvårtorna.

En pirrande känsla kom fram ganska snabbt och mina bröstvårtor styvnade till rejält. Jag valde en doft och smak av jordgubb som min partner gillar så han fick möjligheten att känna den utsökta smaken direkt på mina bröst. För min del så gav den unika känslan mycket mer tillfredsställelse av brösten som var både rolig och superskön.

Partnerns intresse för min bröstvårtor

Min partner fick också mer intresse av mina bröst vilket kanske alltid inte är fokus så det blev bara så mycket gott av det hela. En fantastisk gel för spännande bröstäventyr!

Mina bröstvårtor höll sig styva ganska länge efter att jag applicerat gelen och de var känsliga ett bra tag efter också vilket bara var mysigt för det gav ett pirr i kroppen från linnet som låg emot bröstvårtorna.

Testa du också att öka känsligheten i bröstvårtorna med System Jo Titillator.

Klicka här för att köpa denna fantastiska produkt