Wow, var skall man börja… Luftvibrator är verkligen min grej. Det går inte att jämföra med en vanlig vibrator då denna mer eller mindre suger ett tag om klitoris. Känslan blir ungefär som om en mun suger tag om klitoris fast mer intensivt. Det är väldigt svårt att inte få orgasm om jag säger som så.

Det var en perfekt morgon när jag vaknade utvilad och jag kände suget av skön stimulering. Då fanns min lilla luftvibrator tillhands och den gjorde sitt jobb med bravur. Oavsett om du är van vid att använda sexleksaker eller inte så är en Luftvibrator väldigt enkel att använda. Den är också skonsam då man bara kör runt och på klitoris, det behövs ingen penetrering för att få stark orgasm! Jag föredrar att man tar en liten klick vattenbaserat glidmedel för det gör munstycket lite tätare mot huden och gummitoppen glider skönare då tycker jag.

Luftvibrator med vakuum och vibrationer

Det finns många modeller och de flesta fungerar på samma vis med vakuum men vill man addera vibration så har Vibrerande Satisfyer sin Pro 2+ som är en vibrerande Lufttrycksvibrator. Den suger och vibrerar!

Satisfyer sin Pro 2+

Du finner många olika luftvibratorer hos Vuxentoys.se. Det är bara att följa denna säkra länk för att se hela utbudet.