Ni älskar varandra och lever ett underbart liv tillsammans men det har blivit mindre och mindre sex i förhållandet. I många fall så har man fått barn som tar mycket av ens tid vilket leder till mindre egentid tillsammans som man hade innan man fick barn. Det är kanske inte så vanligt att man har sex på köksbordet när man blivit en familj men man gjorde det tidigare. Det där spontana sexet, var som helst i hemmet, det spontana stoppet när man var ute och körde bilen och stannade till för en avsugning eller mer. Sex i det fria. Och hur lätt är det att ha bra sex om man inte får uttrycka sig under akten med att stöna och kanske skrika. Och att älska med sin partner det tar ju faktiskt tid och var hittar man den tiden som par med några kids hemma. Jobbet och all stress är även en faktor som kan ställa till det. Man är trött och har mycket att tänka på.

Vad kan man då göra för att hålla sexlusten uppe? Prioritera! Det är lätt att skriva ordet prioritera men är det grabbens fotbollsträning kl 16:00 så kommer han att vara där. Lika viktigt är det att ni prioriterar varandra. Ja men om då sexet har blivit tråkigt för man hinner bara några in och ut i tysthet och man nästan tvingar fram orgasmen och utlösningen bara för att man skall få komma. Ger er tid och gör det spännande. Klockan 17:00 varje torsdag så skall vi ha sex i garaget. Det kommer gå snabbt men ni kommer ha väldigt roligt under dessa minuter. Hitta på var och när och gör det. För kan man göra sexet roligt så kommer ni ha roligt tillsammans och när ni går där på torsdagen och inväntar 17:00 så kommer ni garanterat göra det med ett leende på läpparna.

Men väl när ni ligger i sängen så vill vi såklart så ett slag för alla fantastiska sexleksaker det finns att välja mellan. Och idag finns det många tysta vibratorer som knappt hörs under täcket. En sexleksak är rolig att använda, jag tror att många tjejer gärna använder stimulerande sexleksaker på killar och såklart använder gärna killar sexleksaker på tjejer. Man kan låta någon annan styra och manövrera sexleksaken åt en. Det gör det lite mer spännande också.

För tjejer finns det en uppsjö med olika sexleksaker i form av dildos, massagestavar, klitorisvibratorer, Lufttrycksvibratorer så här är det bara att köra på. För killar kan en vibrerande penisring ge mycket stimulation och sen har vi såklart alla parvibratorer som ger er stimulation samtidigt. Och hur fantastiskt är inte det att kunna dela en sexleksak med sin partner.

Med detta sagt, BÖRJA HA MER SEX. Använd er fantasi och överraska din ”trötta” partner med en rolig sexleksak.

Nervös för att köpa sexleksaker

Om du aldrig har köpt en sexleksak och du tycker det känns lite känsligt så hos Vuxentoys.se har vi diskret betalning och diskret avsändare. Ditt paket skickas också väldigt diskret. Det är helt tryggt att köpa sexleksaker hos oss och du är välkommen.