Glidmedel är skönt

Underskatta inte glidmedel. För vill du få ännu skönare njutning och vara lite skonsammare mot dig själv så är glidmedel precis det du skall använda. Oavsett om det är under ett samlag eller när du leker med dina sextoys så kommer glidmedel alltid göra upplevelsen ännu skönare! Det gäller att hitta rätt glidmedel. Ingen gillar kladd och klibbiga glidmedel. Som tur är så finns det många bra sorter på marknaden idag. Den som jag och min sambo fått möjligheten att testa är SuperSlik från Vuxentoys. Detta är ett vattenbaserat glidmedel som håller i sig länge. Det klibbar inte och ger heller inga fläckar på sängkläderna. Det har helt rätt konsistens så det stannar där du vill ha det utan att droppa. SuperSlik kommer även i ett analglidmedel som har en lite tjockare konstisens så det lämpar sig utmärkt vid analsex.

glidmedel-vuxentoys-sex-samlag

Varför vattenbaserat glidmedel

En annan anledning att vi väljer just ett vattenbaserat glidmedel är för att då behöver vi aldrig tänka på om glidmedlet kommer skada sexleksakerna som vi gärna använder under samlaget. Vattenbaserat glidmedel funkar med alla sexleksaker. Det är bara att köra! Du vill inte sabba ytan på din nya dildo.

Jelly-Massacre_3_800

Sex och hygien

Hygienen tycker vi är viktig så vi väljer alltid en flaska som har pump. Man får rätt mängd och det känns fräscht att ta fram flaskan nästa gång.

Hands with sanitizer gel

Både Superslik normal och för anal finns att köpa extra billigt, köp 3 betala endast för 2!

superslik-köp-3-betala-endast-för-2-vuxentoys