Att tänka på när du köper en dubbeldildo

Äntligen tillbaks här på bloggen och idag tänkte jag skriva om dubbeldildo. När man tänker på dubbeldildo så refererar nog många den sexleksaken till två lesbiska tjejer som använder varsin ände av dildon och kör gemensam penetration. Men så behöver inte vara fallet för en dubbeldildo kan du som tjej använda på egen hand och har du en kille som gillar stimulering analt så kan du använda den tillsammans med din partner.

Längd på dubbeldildo

I mitt fall så ville jag texta en själv eftersom jag var ute efter dubbel stimulering, både vaginalt och analt. För er som inte testat kan jag berätta att det kan vara lite svårt att få till det, för när du stoppa in ena änden så åker andra ut. Stoppa in andra så får inte första plats. Så vad bör man så tänka på när man köper en dubbeldildo. Jo även om det står att dildon är tex 45 cm låg så skall man inte tänka ” oj en så stor klarar inte jag” utan det är bra med en lång dubbeldildo. Har man en för kort så kommer du uppleva fenomenet att den ena sidan åker ut när du för in den andra. Så köp en lång dubbeldildo.

Tjocklek på dubbeldildo

En annan viktig sak för lyckad dubbelpenetration är att du har rätt tjocklek. Det finns ju en del begränsningar så välj en dubbeldildo som har en tjockare sida och en smalare sida. Då kommer du kunna ta dem båda i dig samtidigt utan problem. Tänk på att applicera ett bra glidmedel på den sidan som skall in i analen.

Lyckad dubbelstimulering

Följer du dessa tips så kommer du säkert bli riktigt nöjd med din nya sexleksak och få massor av stimulans och njutning och framförallt väldigt sköna orgasmer. Du köper riktigt bra dubbeldildos här.

5514-21