Nya Womanizer 2GO är överraskande bra!

Fick möjligheten att testa nya Womanizer 2GO och blev glatt överraskad. Inte nog att den har en snygg design, i form av ett större läppstift så är den väldigt praktisk att hålla. Man blir inte lika trött i handen som med de andra. 2GO är lätt att placera precis på klitoris och den kräver ingen ansträngning.

womanizer-billigast-2GO-vuxentoys

Womanizer 2GO är imponerande.

orgasm

Den har precis alla de egenskaper som tidigare modeller. Den både pulserar och suger med sitt vakuum så att hålla borta en orgasm blir svårt, risken finns att din orgasm kommer höras ända ut i rymden! 2GO får dig verkligen att känna dig sensuell och 2GO är dessutom vattentät och att njuta i badkaret är absolut en favorit.  Den är också väldigt praktisk att ta med sig då den både är diskret och mindre i storleken.

womanizer-2GO-resa

Använda Womanizer 2GO

Det kan inte bli enklare! Se bara till att din Womanizer är laddad sen är det bara att köra på. Du kommer att bli väldigt imponerad av vad denna sexleksak kan erbjuda dig. Och som med de flesta sexleksaker så gör de sig bäst med en liten klick glidmedel. Vänta inte utan beställ din Womanizer idag hos Vuxentoys.

Billigaste Womanizer, lägsta pris Womanizer, bästa pris Womanizer, Womanizer 2GO, Köpa Womanizer, Handla Womanizer, billig Womanizer, 

HANDLA DIN 2GO BILLIGT HÄR