Glidmedelstestet!

Vi fick möjligheten att testa lite olika glidmedel. Då vi aktivt använder glidmedel så har vi ganska höga krav på de produkter vi använder. Vi ser även en skillnad på om det är ett glidmedel för vaginal eller analsex. För att göra det mindre komplicerat använder vi oss av vattenbaserade glidmedel eftersom sexleksaker kommer oftast in i bilden och då behöver man inte oroa sig för om vuxenleksaken klarar av glidmedlet.
Av de 10 vi testade så vill vi lyfta två produkter. Vi börjar med vaginal användning.

Glidmedel vid vaginal sex

Super Slik är ett absolut favorit glidmedel. Detta är ett vattenbaserat glidmedel som kommer i en väldigt praktisk flaska. Jag gillar när det finns en pump på flaskan för då slipper man en massa kladd. Bara att pressa ut den mängd man vill ha. Super Slik är både lukt- och smaklös. Neutral med andra ord – vilket är en klar fördel. Den klibbade inte alls och kändes ren och fräscht och äkta – inte alls konstgjord som flera andra produkter vi testade. Glid förmågan håller i länge viket är viktigt. Och tillsammans med sexleksaker så höjer Super Slik verkligen känslan. Så en klar tiopoängare för Super Slik.

3739761-origpic-94ac65

Glidmedel vid analsex

Som de flesta vet saknar analen naturligt glid, därför är det viktigt att använda ett glidmedel så man inte får ont. Vi testade fem olika produkter och alla var riktigt bra. Men vi skall lyfta en produkt som vi tyckte extra mycket om som gav oss det vi är vana vid. Denna produkt heter Lubido Anal Lubricant. Det vi gillade med denna produkt är som tidigare, en väldigt praktisk flaska med pump, inget kladd alltså. Konsistensen var helt rätt. Lite tjockare vilket känns fantastiskt. Ett stort plus att denna är vattenbaserad så inget strul där om man skulle tillföra en analvibrator. Lubido Anal Lubricant är också lukt- och smaklös. Neutral med andra ord – vilket är en klar fördel. Den klibbade inte och kändes ren och fräscht och äkta. Glid förmågan varade länge vilket man önskar så ett stort plus för det. Lubido Anal Lubricant får även den en klar tiopoängare.

94732791-origpic-f2173a.jpg

Köp rätt från början!

Det finns en uppsjö med olika glidmedel som är bra men här tipsar jag om två som inte kommer göra er besvikna. Tänk på att glidmedel förhöjer känslan så var inte rädda för att lägga till detta vid samlag. Så klart även där du som kvinna eller man använder sexleksaker kommer det göra en stor skillnad!

Lycka till, Anna