Gör din slida trängre och tightare!

Tyvärr är det ju så att när man blir äldre så kommer slappheten att dyka upp över hela kroppen och även i slidan. Det är ju inte så superroligt för man vill ju vara lika attraktiv för sin partner där nere när han skall stoppa in sin penis. Många lider av att man upplever att slidan blivit slappare och tappat sin spänstighet, ofta i samband med efter förlossningar eller ålder.

Knipkulor

E23789_4_hr
Man rekommenderas att använda knipkulor och det är effektivt men det tar ju en längre tid för det är som på gymmet, inget sker över en natt. Vill man uppleva att slidan blir tightare snabbare bör du testa en sammandragande vagina kräm. Som med allt annat reagerar vi olika på saker och ting så rekommendationen är att testa sig fram bland de olika märkena som finns för att hitta den som just hjälper dig. Det är inte fel att under tiden även träna med knipkulor för att långsiktigt uppnå en tightare vagina.

Vagina kräm

Många upplever ganska snabbt ett bra resultat med åtstramande krämer. Det kan behövas några gånger men oftast känner man en sammandragande effekt nästa direkt. Förutom detta upplever många att orgasmen blir bättre och även de som lider av urinläckage upplever att detta försvinner på sikt. Jag och även min partner upplevde skillnad redan efter några gånger. Då har vi testat Virginia – Female Tighten Gel

vagina-kräm-vuxentoys

Besök vår butik för ett stort sortiment av vaginakrämer!