Visst är det både spännande och upphetsande med analsex.

Är det första gången så skall man tänka på några grejor innan man sätter igång och du har kanske en del funderingar på vad som kommer att hända?

Förberedelse nr 1 är förstås att tömma tarmen, så börja med att gå på toaletten. Efter det kan du rengöra dig med ett finger. Använd ett glidmedel och vatten och för runt ditt fingrar i anus, och när dina fingrar inte längre blir smutsiga så borde inte din pojkväns penis bli det heller. Försök ändå att komma ihåg att det trots allt är ändtarmens uppgift att transportera bajs, så det KAN komma bajs på penisen, och det är faktiskt inte så farligt. Blir man inte väldigt upphetsad av att ha ett finger i baken så rekommenderar vi att man använder en analdusch som man kan beställa. Antingen har analduschen en vattenblåsa som man fyller med vatten eller om man är mer erfaren analsexälskare så kan man köpa en analdusch som man kopplar till duschmunstycket och spolar anus med vatten. När du är klar är det fritt fram.

Bootyshake

Använd glidmedel!

Som alltid då det gäller sex är det viktigaste att båda två är med på det man gör, och det gäller stenhårt även vid analsex eftersom det annars kan bli en smärtsam och obehaglig historia. För att det inte skall göra ont är det viktigt att ni går långsamt fram och använda mycket glidmedel. Om man genast försöker komma in med hela penisen är nog risken stor att det gör väldigt ont. Så börja med ett finger, sedan två o.s.v. tills ni känner er redo.

35267426-origpic-3aa352