Låt sexfantasin flöda!

Det är ju bara fantasin som sätter gränser när det kommer till roliga och spännande sexaktiviteter. Hur många gånger har tanken ploppat upp om att vara 3 i sängen hos dig? Oavsett om du är kille eller tjej och lever i ett förhållande så har tanken säkert funnits där någon gång. Men det är ju ett stort steg att bjuda in någon annan i sitt sexliv och i de flesta fall blir det nog bara en spännande tanke. Men släpp inte tanken utan helt utan ta till sexleksaker! Det finns flera roliga vuxenleksaker som kan ge en ”nästa” trekant upplevelse med garanterad njutning.

Vi tipsar

Ultimate Double Penetrator är en penisring med en extra dildo. Ultimate Double penisring ger dig och din partner möjligheten att njuta av dubbel penetrering utan att ta in en 3:e person i sexlivet. Förutom den töjbara penisringen som kommer ge dig en hårdare erektion har du alltså nu en extra dildo som du kan penetrera din partners andra hål med. Det går att variera vart hon vill ha din penis någonstans. Ultimate har två vibratorer som stimulerar penis samt klitoris. Låter du tankarna flöda fritt så kommer detta bli en ny upplevelse för dig med mycket njutning!

dp2

Låt inte drömmarna och tankarna sätta stopp för saker i ert sexliv utan ta tillfället och gör det mer spännande och upplev roliga och stimulerande saker tillsammans.